Τοποθέτηση μεταπτυχιακού φοιτητή/τριας για πρακτική άσκηση – κατεύθυνση Δίγλωσση Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση

Ανακοινώνεται

ότι σύμφωνα με τον Κανονισμό Σπουδών του Προγράμματος  ο μεταπτυχιακός φοιτητής  μπορεί να ξεκινήσει την Πρακτική του Άσκηση στην αρχή του Δ΄ Εξαμήνου στους εγκεκριμένους φορείς (έγγραφο με αρ. Πρωτ. 221942/Δ3/27-12-2016 Δ/νσης Ειδικής Αγωγής του ΥΠ.ΠΑΙ.Ε.Θ)

Το έντυπο «ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ/ΤΡΙΑΣ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ- ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΑΣΚΟΥΜΕΝΟΥ» θα χορηγηθεί υπογεγραμμένο κατά το 1ο μάθημα της πρακτικής άσκησης (4/02/2017).

O μεταπτυχιακός φοιτητής υποχρεούται να υποβάλει στη Γραμματεία της Πρακτικής Άσκησης:

  1. Έντυπο – ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΦΟΙΤΗΤΗ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ( ο μεταπτυχιακός φοιτητής φροντίζει ώστε να συμπληρωθεί από το Διευθυντή /Προϊστάμενο του Φορέα και το υποβάλλει ηλεκτρονικά στο email: euaggelias@windowslive.com ).
  2. Έντυπο – ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ (Μετά την ολοκλήρωση της Πρακτικής Άσκησης, ο μεταπτυχιακός φοιτητής φροντίζει ώστε να συμπληρωθεί από τον Ειδικό Φορέα, στον οποίο ασκήθηκε ο φοιτητής. Εάν οι φορείς είναι περισσότεροι του ενός, υποβάλλονται αντίστοιχα περισσότερα έντυπα π.χ. έντυπο (1) μόνο όταν οι 200 ώρες γίνονται συνολικά σε έναν μόνο φορέα).
  3. Έντυπο ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ/ΤΡΙΑΣ (φορέας, υπογραφή αρμοδίου, σφραγίδα και αναλυτικό χρονικό διάστημα περάτωσης της πρακτικής άσκησης).

ΠΡΟΣΟΧΗ: Επισημαίνεται ότι τα ανωτέρω έντυπα (1,2,3) θα αποσταλούν πρωτότυπα στη Γραμματεία μετά την ολοκλήρωση της πρακτικής άσκησης.

κατεβάστε τα έντυπα εδώ

κατεβάστε την λίστα ΚΕ.Δ.Δ.Υ. εδώ