Daily Archives: 25 February 2016

Ολοκλήρωση σπουδών φοιτητών 4ου εξαμήνου κατεύθυνσης Δίγλωσση Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Όσοι μεταπτυχιακοί φοιτητές του 4ου εξαμήνου θέλουν να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους τον Ιούνιο και να παραλάβουν το μεταπτυχιακό  δίπλωμα ειδίκευσης τέλη Ιουνίου- αρχές Ιουλίου

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ:

Α. Να έχουν παραδώσει την εργασία στο μάθημα της κ. Γκιαούρη έως τις 20 Μαΐου στο e-mail της, έτσι ώστε να υπάρχει χρόνος για διόρθωση των εργασιών και καταχώρηση της βαθμολογίας τους από τη Γραμματεία ΠΜΣ.

Β. Να έχουν ολοκληρώσει την πρακτική άσκηση και να έχουν αποστείλει όλα τα σχετικά έγγραφα στη Γραμματεία της Πρακτικής Άσκησης (κ. Παπουτσής) έως τις 31 Μαΐου.

-Για όσους δεν παρουσιάσουν τη μεταπτυχιακή τους εργασία τον Ιούνιο ή/και δεν έχουν ολοκληρώσει τις 200 ώρες της πρακτικής άσκησης έως τέλη Μαΐου (π.χ. θέλουν να συνεχίσουν και τον Ιούνιο-Ιούλιο την πρακτική άσκηση ή/και θέλουν να υποστηρίξουν τη μεταπτυχιακή τους διατριβή τον Σεπτέμβριο θα πρέπει να καταθέσουν τα σχετικά έγγραφα της πρακτικής άσκησης έως τις 20 Σεπτεμβρίου). Οι παρουσιάσεις των μεταπτυχιακών διατριβών θα γίνουν το τελευταίο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου. Περισσότερες λεπτομέρειες για όσους αποφοιτήσουν τον Σεπτέμβριο θα δοθούν αναλυτικά τον Ιούνιο.