Monthly Archives: February 2016

Ολοκλήρωση σπουδών φοιτητών 4ου εξαμήνου κατεύθυνσης Δίγλωσση Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Όσοι μεταπτυχιακοί φοιτητές του 4ου εξαμήνου θέλουν να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους τον Ιούνιο και να παραλάβουν το μεταπτυχιακό  δίπλωμα ειδίκευσης τέλη Ιουνίου- αρχές Ιουλίου

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ:

Α. Να έχουν παραδώσει την εργασία στο μάθημα της κ. Γκιαούρη έως τις 20 Μαΐου στο e-mail της, έτσι ώστε να υπάρχει χρόνος για διόρθωση των εργασιών και καταχώρηση της βαθμολογίας τους από τη Γραμματεία ΠΜΣ.

Β. Να έχουν ολοκληρώσει την πρακτική άσκηση και να έχουν αποστείλει όλα τα σχετικά έγγραφα στη Γραμματεία της Πρακτικής Άσκησης (κ. Παπουτσής) έως τις 31 Μαΐου.

-Για όσους δεν παρουσιάσουν τη μεταπτυχιακή τους εργασία τον Ιούνιο ή/και δεν έχουν ολοκληρώσει τις 200 ώρες της πρακτικής άσκησης έως τέλη Μαΐου (π.χ. θέλουν να συνεχίσουν και τον Ιούνιο-Ιούλιο την πρακτική άσκηση ή/και θέλουν να υποστηρίξουν τη μεταπτυχιακή τους διατριβή τον Σεπτέμβριο θα πρέπει να καταθέσουν τα σχετικά έγγραφα της πρακτικής άσκησης έως τις 20 Σεπτεμβρίου). Οι παρουσιάσεις των μεταπτυχιακών διατριβών θα γίνουν το τελευταίο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου. Περισσότερες λεπτομέρειες για όσους αποφοιτήσουν τον Σεπτέμβριο θα δοθούν αναλυτικά τον Ιούνιο.

ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ Α ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΕΜΔΔ “ΕΙΔΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑ ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ Α ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΕΜΔΔ “ΕΙΔΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑ ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΓΛΩΣΣΙΑ” ΕΙΝΑΙ Η 29Η ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ (ΩΡΑ 24.00) (ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΕΣ)

Διδασκαλία της Νέας Ελληνικής Γλώσσας 4ου Εξαμήνου φοιτητές 2014-2015. Μάθημα εμβάνθυνσης.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι το μάθημα εμβάθυνσης 4ου εξαμήνου με τίτλο (Ε1) Γλωσσική διδασκαλία και εκπαιδευτικό υλικό για την κατεύθυνση Διδασκαλία της Νέας Ελληνικής Γλώσσας, στο οποία διδάσκουσα είναι η κα. Χατζηπαναγιωτίδη, όταν θα γίνεται εξ αποστάσεως στην πλατφόρμα θα πρέπει να επιλέγετε την αίθουσα Διδασκαλία της Νέας Ελληνικής Γλώσσας Δ΄ Εξάμηνο  χρησιμοποιώντας τους κωδικούς που έχετε και για την παλιά αίθουσα.

Η διεύθυνση της πλατφόρμας παραμένει η ίδια  http://blogs.uowm.gr/pmsesnured/

Μάθημα 20ης Φεβρουαρίου κατεύθυνση Δίγλωσση Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση Δ’ Εξαμήνου (πρόσβαση)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Όσοι μεταπτυχιακοί φοιτητές/φοιτήτριες, που αδυνατούν να παρακολουθήσουν δια ζώσης το μάθημα της 20ης Φεβρουαρίου Πρακτικής άσκησης της κατεύθυνσης Διγλωσση Ειδική Αγωγή και εκπαίδευση, για πολύ σοβαρούς λόγους (πχ εγκυμοσύνη, ατύχημα κτλ)  και έχουν καταθέσει στην γραμματεία του ΠΜΣ τα δικαιολογητικά (πχ εντολές γιατρού, βεβαιώσεις νοσοκομείου κτλ), μπορούν να μπουν στην διεύθυνση http://blogs.uowm.gr/pmsesnured/και να επιλέξουν το Meeting Μάθημα 20ης Φεβρουαρίου 4ου εξαμήνου ΔΕΑΕ χρησιμοποιώντας τους ίδιους κωδικούς που είχατε για τα κανονικά μαθήματα στην κατεύθυνσή σας.

ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2016 ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΕΤΟΥΣ 4ου ΕΞΑΜΗΝΟΥ (ΜΙΚΡΗ ΑΛΛΑΓΗ)

Ανακοινώνεται

το νέο ωρολόγιο πρόγραμμα μαθημάτων Εαρινού εξαμήνου 2016 δεύτερου έτους (4ο εξάμηνο) με μια μικρή αλλαγή, για την Δίγλωσση ειδική αγωγή και εκπαίδευση.

Κατεβάστε το πρόγραμμα εδώ

Μάθημα 20ης Φεβρουαρίου κατεύθυνση Δίγλωσση Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση Δ’ Εξαμήνου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Όσοι μεταπτυχιακοί φοιτητές/φοιτήτριες που αδυνατούν να παρακολουθήσουν δια ζώσης το μάθημα της 20ης Φεβρουαρίου για πολύ σοβαρούς λόγους (πχ εγκυμοσύνη, ατύχημα κτλ) και επιθυμούν να παρακολουθήσουν το μάθημα online, θα πρέπει να καταθέσουν στην γραμματεία του ΠΜΣ τα δικαιολογητικά (πχ εντολές γιατρού, βεβαιώσεις νοσοκομείου κτλ) που εξασφαλίζουν την σχετική άδεια παρακολούθησης εξ αποστάσεως. Για τα άτομα αυτά και μόνο, ο κ. Σαλακίδης θα εξασφαλίσει πρόσβαση εξ αποστάσεως.

 

Με εκτίμηση

Η επιστημονικά υπεύθυνη του ΠΜΣ

Δίγλωσση Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση

Παρακολούθηση COLLOQUIUM Σημειωτικής και επικοινωνίας

Ανακοινώνεται ότι όλοι οι μεταπτυχιακοί φοιτητές παλαιοί και νέοι της κατεύθυνσης Σημειωτική και Επικοινωνίας, μπορούν να συνδεθούν και να παρακολουθήσουν τις δύο παρουσιάσεις ΜΔΕ το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016 ώρα 11:00 και 11:45.

Για την σύνδεση σας θα πρέπει να ανοίξετε την διεύθυνση http://blogs.uowm.gr/pmsesnured/ και να επιλέξετε στο πεδίο MEETING την αίθουσα Παρουσίαση ΜΔΕ Σημειωτική και επικοινωνία, χρησιμοποιώντας τους ίδιους κωδικούς με τα κανονικά μαθήματα στο MEETING Σημειωτική και Επικοινωνία.

Παρουσιάσεις ΜΔΕ Πολιτισμικές Σπουδές: Σημειωτική και Επικοινωνία

Ανακοινώνεται

ότι το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016 ώρα 11:00 και 11:45 θα γίνει παρουσίαση δύο ΜΔΕ για την κατεύθυνση Πολιτισμικές Σπουδές: Σημειωτική και Επικοινωνία, στην αίθουσα μαθημάτων Εθνικής Αντιστάσεως 16 – Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

11:00 κατεβάστε εδώ

11:45 κατεβάστε εδώ