ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ 2020-2021

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας στη διαδικασία επιλογής για το ΔΠΜΣ «Επιστήμες της Αγωγής: Η διδασκαλία της Νέας Ελληνικής Γλώσσας» κατά το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021.
Ανακοινώνεται o προσωρινός πίνακας επιτυχόντων υποψηφίων, όπως προέκυψε από την υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων και των φακέλων υποψηφιότητας (σφραγίδα ταχυδρομείου / ταχυμεταφορών έως και 20/11/2020).

Σε εφαρμογή του νόμου περί προστασίας προσωπικών δεδομένων η ανακοίνωση γίνεται με τη χρήση των κωδικών αριθμών αίτησης που λάβατε στην προσωπική σας ηλεκτρονική διεύθυνση.
Στην διεύθυνση http://diaviou.nured.uowm.gr/tmgl/enstasi/?action=new κάνοντας χρήση των κωδικών αίτησή σας μπορείτε να δείτε τα μόριά σας καθώς και να υποβάλετε ένσταση επί των μορίων σας από 25-11-2020 έως και 27-11-2020 12:00μμ.


Την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020 θα ανακοινωθεί ο οριστικός πίνακας των επιτυχόντων/ουσών καθώς και οι σχετικές οδηγίες για τη διαδικασία εγγραφής και την καταβολή της Α’ δόσης των διδάκτρων.
Παρακαλούνται όσοι και όσες επιτυχόντες/ούσες δεν επιθυμούν να φοιτήσουν στο πρόγραμμα να ενημερώσουν μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος τη Γραμματεία του ΔΠΜΣ άμεσα (αρμόδια κ. Ελένη Φωτιάδου, e-mail: efotiadou@uowm.gr ).

Κατεβάστε τον πίνακα εδώ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *