Συνεντευξεις των υποψηφιων στο πλαισιο του ΠΜΣ« ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΗΓΕΣΙΑ ΣΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ/ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ»

Σας ενημερώνουμε ότι την

  • Δευτέρα 30/5/2022,
  • Τρίτη 31/5/2022,
  • Τετάρτη 1/6/2022 ,
  • Πέμπτη 2/6/2022
  • Παρασκευή 3/6/2022,

θα πραγματοποιηθούν οι συνεντεύξεις των υποψηφίων στο πλαίσιο του ΠΜΣ« ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΗΓΕΣΙΑ ΣΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ/ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ» για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023.

Για την καλύτερη δυνατή ολοκλήρωση τις διαδικασίας σας παρακαλούμε να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες:

Α) Οι συνεντεύξεις θα πραγματοποιηθούν  με αλφαβητική σειρά ανά ημέρα (ελέγξτε στον επισυναπτόμενο πίνακα την ημερομηνία και την ώρα συνέντευξης του καθενός που σας παρουσιάζουμε με βάση τον αριθμό πρωτοκόλλου σας  (λόγω  προσωπικών δεδομένων).

Β) Η διάρκεια των συνεντεύξεων ορίζεται στα 5 λεπτά. Παρακαλείστε να εισέλθετε στην αίθουσα αναμονής 20 λεπτά πριν τον προκαθορισμένο χρόνο προκειμένου να αποφευχθούν οι καθυστερήσεις . Σε περίπτωση αδυναμίας σύνδεσης θα εισέρχεται ο επόμενος προκειμένου να μην υπάρξουν χρονικά κενά.

Γ) Ο χρόνος των 5 λεπτών αφορά μόνο την συνέντευξη δεν θα δίδεται η δυνατότητα απαντήσεων σε ερωτήσεις.

Δ) Σε περίπτωση αδυναμίας σύνδεσης παρακαλείσθε να αποστείλετε e-mail  στην γραμματεία προκειμένου να επανακαθοριστεί ο χρόνος και η ημέρα της συνέντευξης.

πίνακας συνεντεύξεων εδώ

Οδηγίες Σύνδεσης

Για την σύνδεσή σας θα χρειαστείτε το πρόγραμμα zoom το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε από την διεύθυνση https://zoom.us/download

Για να λάβετε μέρος στην συνάντηση θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τον σύνδεσμο που σας έχει σταλεί στο email σας, την ώρα και ημέρα που σας έχει ανατεθεί, σύμφωνα με το πίνακα που επισυνάπτετε με βάση τον κωδικό της αίτησή σας.

Προσοχή σε πρώτη φάση επιλέγοντας το link θα τοποθετηθείτε σε χώρο αναμονής, καθώς οι συνεντεύξεις είναι ατομικές. Η επιτροπή όταν θα είναι διαθέσιμος ο χώρος, θα σας αποδεχτεί ώστε να δώσετε την συνέντευξή σας. Θα πρέπει να περιμένετε μέχρι να σας αποδεχθούν.

Μπορείτε να δοκιμάσετε την σύνδεσή σας οποιαδήποτε στιγμή στην διεύθυνση https://zoom.us/test

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
Π.Μ.Σ. ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΗΓΕΣΙΑ, ΚΟΙΛΑ ΚΟΖΑΝΗΣ, Τ.Κ. 50100
Τηλ.:2461068157–68221(11πμ-1μμ)
fax:2461038675  e-mail:hrmcl@uowm.gr
website: http://blogs.uowm.gr/hrmcl/